bloglovin

"Hollywood tiden":))

Sitter i bilen och radion är igång, låten som spelas är en gammal goding "Habibi ya nour el ain" och minnena börjar ploppa upp. Vilken tid det var när den låten fluerade i allas stereo i Landskrona, jag kallar det för "Hollywood tiden". Vi var ALLA en enda stor gott och blandat påse, en generation med folk från hela Balkan, Skandinavien, Baltikum, Afrika, Libanon, Irak, Iran, Turkiet, Syrien, Pakistan och för att inte tala om alla de sydamerikanska länderna, (ja listan är lång), så enormt många olika kulturer, traditioner, religioner och vi kom alla bättre överens än vad man någonsin kan tänka sig att det skulle vara möjligt idag.
Ingen reflekterade över Varandras bakgrunder på något annat sätt än det positiva. Vi alla lärde oss låtar och fraser på arabiska, serbiska, polska eller vilket annat språk vi än kunde.
Oavsett om man umgicks eller inte så när fredag och lördagen kom så var vi alla "best buddies" inne på Hollywood nere på vänstra sidan av nattklubben, för det var Landskronas plats och det visste ALLA! Då var Landskronafolk så sammansvetsat att hela stan var ett enda stort "gäng".

Det är annorlunda idag, ca 15 år senare, varför, vad har hänt. Jag har min teori om det hela men det behåller jag nog för mig själv för säkerhetens skull.

Detta inlägget och den låten vill jag tillägna ALLA som var med under "Hollywood tiden";)
Stor kram till er:))


Skådespelerskor sökes

Att jobba med film är ju riktigt roligt, jag älskar ju ALLT jobb "bakom kameran" och NEJ, det är inte glamoröst alls om ni tror det men älskar det ändå. Men just denna film AHHHhhh a dream come true:))) tyvärr kan jag inte säga vilken det är men jag skriker av lycka varje bara jag tänker på det:))

Men det som är relevant nu är följande, en Serbisktalande kvinna mellan 44-55 års ålder sökes så känner du/ni någon eller du själv kanske så släng iväg ett mail omedelbart till mig, mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected]

Peace;)


Sommarens dänga;)

Jag måste skryta med att säga att jag alltid har haft ett öra för musik, vet direkt om en låt blir hit eller inte. En gåva hahaha;) Ni som trodde eller fortfarande tror att den lilla sydamerikanska versionen av Justin Bieber, Michael Tego syftar jag då givetvis på med sin låt Ai se eu te pego kommer att vara en sommardänga tror ju så feeel. För det första så släpptes den låten 1-2 månader FÖR tidigt för att kunna hålla sig på topp ända till sommaren så sorry Tego.

Däremot så finns det en STOR potenciell sommardänga som jag redan är totally hooked på sedan ett tag tillbaka....hoo mi gusta gusta.....Eller jag rättar mig, detta ÄR sommaren 2012's sommarhit!!!

Jag vet att jag ialla fall kommer, i mina sommar outfits, stå på dansgolvet och ge gärnet till denna hit.

Originalet är lite för lång, 8minuter och heter La banda som The Cube guys gjort och dessutom är den lite för torr men ihop med Luciana så blir denna låten så jäkla FET så det heter duga!!!

ENJOY;)



Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0