bloglovin

Kanal 5 operationer

Jag måste säga att jag är något trött på alla dessa dokumentärer som bara visar den negativa sidan av alla skönhetsoperationer, ska inte någon ta och visa den possitiva sidan någon gång. Det är så liten prosent som misslyckas av ALLA skönhetsoperationer som görs dagligen runt om i världen.
Oftast så visar alla dessa dokumentärer och liknande om de misslyckade operationerna som utförts av icke legitimerade kirurger, av fuskare och så vidare, men då säger jag "HEY, du får skylla dig lite själv som inte kollar upp både kliniken, kirurgen och resten av personalen tillräckligt bra"!
Jag har själv gjort ett ingrepp, väldigt litet but still, jag har silikon i överläppen och även om det bara gällde läppen så gjorde jag världens reaserch om allt från risker, läkaren, kliniken och så vidare för jag ville vara säker på att det skulle vara så som JAG vill. 3 år senare är jag fortfarande supernöjd med resultatet och med mina fiiinaaa läppar, så tack DR. KOVACEVIC i Serbien på kliniken Mirabilis:)

Så alla ni som ska göra eller planerar något ingrepp, ta och gör efterforskningar innan så slipper ni bli missnöjda och bittra för att sen vara med och göra dessa dokumentärer;)
Peace out!

http://kanal5.se/web/guest/program/-/artikel/av/b7xA/1097/4607437/1.0

Dagens citat

Den som lever får se...

Tack Plogare...

Alltså jag måste verkligen skicka ett TACK till alla som är ute och plgar i detta snökaos. Jag vet att det är era jobb och just därför ska man INTE ta er för givet. Igår kväll blev jag sååå himla glad när jag skulle köra hem från Sturup och upptäckte att vägarna var plogade och fina, jag slapp den spända rädslan och otäckhet som jag kände på morgonen när jag körde till Sturup.

Jag är verkligen tacksam för att ni finns och ni gör ett himla bra jobb, ni gör Sverige till en säkrare plats. Tack alla plogkillar och plogtjejer:) Skickar en STOOOR kram till er alla:)

NOKIA jeans

20101129409 (MMS)

Så här ser våra "ascoola" jeans ut i den nya julpepp kampanjen för N8...


Fy fan säger jag bara med all rätt att svä...

Fy fan säger jag bara med all rätt att svära idag, vilket snöoväder, det tog mig 1,5 timme att köra från Landskrona till sturup och jag höll på att dö inombords ett antal gånger... Nu sitter jag med en kaffe på Sturups flygplats och inväntar mitt flyg och hoppas att även den resan kommer att gå bra... Peace out!


Kommer in rullar hårt i Stockholms terräng...

Denna version av Petters gamla goding "Mikrofonkåt" är riktigt bra, älskade den när Petter sjöng den med men September gör den riktigt bra... Låten får mig att bli såååå taggad inför imorgon, ja just det, ska ta flyget 07.15 till Stockholm...hmmm berättar mer imorgon... Peace out!

MYS hela dagen lång...

ÅH SÅÅÅÅ UNDERBAR LÅT MARY J. BLIDGE - COLOUR
Perfekt så här till 1:a advents mys hemma medans man ordnar, fixar, sorterar den nytvättade tvätten, gör sig iordning för en runda ute på stan, det är julskyltning idag ju:))) MYSFAKTOR HEEEELA DAGEN LÅNG:)) Peace out!

Grrrrrr skorrrrr

Återigen lite skor fast med de billigare varianterna, insåg i mitt förra djur relaterade skoinlägg så var det bara de dyrare tipsen så här är lite mer variation... För min del så diggar jag Dinsko skon och Scoretts variant och vill man köra djuriskt fast inte pallar med klackar, ja då kan man välja platta "djur" på fötterna i form av sneakers;) Enjoy and Peace out:))

SMS-inlägg

20101125382 (MMS)

"Hemmafrun" får sina naglar fixade medans skvallret i detta rummet flödar hehehehe... A's frågar "ur blir man hemmafru?", så klockrent ju, därav hennes nya smeknamn hemmafrun:p


SMS-inlägg

20101125375 (MMS)

Nu är det verkligen vinter. Min outfit jag la fram igår funkar verkligen inte idag så då var det tur att mötet på tidningen blev inställt...:/


Lanvin for H&M

SÅÅÅÅ genialt...  Var med och bjud du med t.o.m den 26 november, det är trots allt för barnens skull genom UNICEF

Uppdrag granskning...

Tittade precis på SVT´s "Uppdrag granskning", fruktansvärt hur det Svenska rättssytemet brister återigen. Det är varken första eller tyvärr sista gången något sådant här händer.

Så fruktansvärt många fel socialtjänsten och rättsväsendet kan göra med ett och samma ärende.
Missade ni programmet så se det på svt.se onsdag 24november 20.00 gick avsnittet och heter såld, handlar om den stackars unga flickan som blev såld i Malmö.

Ikväll blir det läggdags tidigt, skyltat o...

Ikväll blir det läggdags tidigt, skyltat om i en butik i ett antal timmar, och världens bästa vän var med och hjälpte till, tack Sandra för att du finns, du är helt fantastisk:) Det blev Mc Donalds för oss båda efteråt och första gången för oss båda att ALLT blev uppätet, det fanns verkligen inget kvar på brickan. Så man är riktigt trött nu och det är sängen som gäller omedelbums. Peace out;)


Fler som köpt ny bil...

Träffade på ett av mina ex, vi kan kalla honom för B3, han har också köpt ny bil, likadan som han hade innan bara att den nu är silver och med mer finesser typ hehehe...
Kort därefter kommer det ett sms, "Grattis den var fin;)" misstänkte att det var han men var ej säker så jag frågade och jo visst var det han, han har bytt nummer. Undrar om han skickade det smset bara för att jag ska ha hans nya nummer för grattis sa han ju när vi sågs hmmm... Sen kom det ett sms till, "det var kul och se dig, du får ha en trevlig kväll, vi hörs;-)". Måste erkänna att det faktiskt var riktigt nice att se honom med, lika snygg som vanligt är han mmm, sådär lång, mörk, tränad och viktigast av allt lite mystisk och ömsint..mmmm....peace out:)


SMS-inlägg

20101121370 (MMS)

Min nya hälsosamma frukost som tydligen ska få mig att piggna till snabbare på morgonen då jag annars är extremt morgontrött...vi får se hur det går...peace out;)


SMS-inlägg

20101120360 (MMS)

En lyxig lördagskväll med tjejerna...mmmm gottit:)


NEW FAVORITE rampapapam....

RIHANNA "MAN DOWN", FRÅN NYA ALBUMET LOUD......KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ DEN...RAMPAPAPAPAM...OH MAMA´, MAMA´, MAMA´, I JUST SHOT A MAN DOWN.... NOW I´M A CRIMINAL...RAMPAPAPAPAM.....

Årets impulsköp= NY BIL (TOYOTA AYGO colour line)

Igår morse vaknade jag till min stora förvåning, det snöar, "OH NO, inte idag!" Älskar snö men det passade sig bara inte igår för jag hade så mycket att göra, så från klockan 07.00 var det sticka iväg och låna en kompis bil för att fixa transporten av alla kläderna.
Klockan 10.00 hämtar min styvfar Bengt mig för att jag ska få se på en bil och jag tänkte bara på att han var så himla tjatig om att jag skulle få se en bil nu när jag inte hade tid.
En blå mini handikappbil såg det ut som, jag är inte taskig men det såg faktiskt ut så, whatever jag sätter mig och vi kör mot vår stuga uppe i Åsljunga, hmmm rätt skön att köra faktiskt.
Känns stor invändigt men varje gång jag klev ut slog chocken mig "NEJ det ser ut som en handikappsbil", kanske den klarblåa färgen assosierade mig till handikappsskylltarna, jag vet inte.
Ialla fall, när vi skulle köra bilen till bilfirman i Örkelljunga så skulle Bengt "bara" visa mig den i röd färg och med det här pluspaketet colour line röd och alla "häftiga" tillval som automatlåda, och "WOW" Jag blev kär, såååå himla söt och go den var helt plötsligt, detaljerna i den bilen och färgen avgjorde det hela, att den dessutom hade rullat typ 0 var ännu bättre, ingen som förpestat bilen innan mig, "Jag ska ha en bil idag, den bilen!"
*5 dörrar (ja det är väl klart annars får folk i baksätet klaustrofobi ju...)
*automatlåda och mauell i samma (GIVETVIS, yes please)
*cockpit (wow låter häftigt men har ingen aning vad det är
*vinter och sommardäck med fälgar (tja, det behövs ju, yes please)
*sidoskyddslister (Va? Vad är det men okej, ta det oxå, det låter som säkerhet)
*skyddlist bak, stänkskydd fram och bak (samma där, va? men okej) 
*protection paket (Öh ja, det säger väl sig själv fast jag inte vet vad det är)


I den stunden tänkte jag på att jag var rätt trött på att behöva låna bil av andra (hatar att låna saker) varje gång och att promenera o bara tanken på att promenera i detta vinterväder usch, annars har jag absolut inte haft något emot att gå och cykla, jag bor trots allt i en liten stad där bokstavligt talat ALLT är gångavstånd.
5 män började helt plötsligt springa runt och passa upp mig, sätta dit nya vinterdäck, fixa skyltar, tanka den till mig och just det, fixa med ägarbeviset, 2 kaffe hann jag med på den timmen. Då jag aldrig skött sådant helt själv förr så hade jag ju givetvis ingen som helst aning om hur allt går till, så jag stod där med min Gucci väska och reggkylten i handen och frågade "Vart går jag nu?"
Han den ena killen skrattade lite och påpekade att de inte direkt har ett kassasystem som jag ska gå till här och att de kör ut bilen till mig när allt är klart. Jag kände mig som världens blondin, och inte nog med det, jag frågar "alltså, tar det så lång tid att köpa bil?" Återigen skrattade de allihopa och sa att det annars kan upp till en vecka att få bilen från det att man köpt den "VAA!!!???? 1VECKA?" jag hade ju hunnit ångra och ändra mig minst hundra gånger tills dess, hos mig är det nu eller aldrig som gäller när det kommer till så stora köp.
Men tur är att man känner grabbarna på bilfirman väl, så de vet hur jag kan vara hahaha men annars så bjuder jag på det, att vara lite "blond" ibland får bara alla grabbar att springa lite extra för en:p

Så nu har man den mest idealistiska stadsbilen ever, miljöklassad, 4 stjärnor i säkerhet har den fått, den mest ekonomiska bilen i längden, super duper bra för en som inte kör så mycket:))) I promise you, den är störtsöt och riktigt skön att köra och det kommer från en som från tidig ålder älskat sportbilar, fart och kaxighet.

MIN SÖTA TOYOTA AYGO...NAAAWWWW...

BLEV KÄR I DE SMÅ RÖDA DETALJERNA...NAAAAW...
 OCH PAPPREN ÄR PÅSKRIVNA...

Då har man varit uppe sedan väldigt tidig ...

Då har man varit uppe sedan väldigt tidig morgon för att lyckas ta sig in till underbara Köpenhamn typ ca 07.00-08.00, för ännu ett modeuppdrag som för er tyvärr fortfarande är hemligt hehe Jag älskar verkligen Köpenhamn, rättare sagt hela Danmark men speciellt Köpenhamn, så mysiga små gränder, gammaldagsa hus, underbart mode o härligt trevliga människor. Men jag skulle inte kunna bo där trots det, jobba ja och turista men bo här i Sverige... Dk ger mig alltid sådan inspiration för min kreativitet så kanske därför som jag älskar det. Borde åka över lite oftare, speciellt nu till julskylltningen, åh så fint och mysigt det är då så det blir mitt tips för denna veckan, har ni möjlighet så tar er till Köpenhamn under julhandeln:) peace out ;*


GINA TRICOT EXCLUSIVE COLLECTION

WOW fick nys om att Gina Tricot skulle släppa en Exclusive collection i förra veckan och har väntat ivrigt då jag är ett big fan av Gina kläder, roliga, billiga kläder man har råd att byta ut varje dag!
Nu fick jag se the collection och den var faktiskt rätt fin, gillade speciellt Heather, Maria klänningarna men även Belinda var fin. Den jag gillade allra mest finns ännu inte till försäljning så har varken pris eller namn på den men på bilden nedan så är det den klänningen som modellen i högra hörnet har på sig, och priset ligger väl på ca 599.-just love it.

Den kollektionen är vad jag har hört en test kollektion från Gina för att se hur de lite högre priserna säljer då Ginas priser annars är väldigt låga. Ingen i personalen får rabatt på denna kollektion då det verkligen är ett marknadsföringstest, hmmm undrar hur många som kommer att respektera det hehehe... Kolla in nedan och njut lite. (Slängde in en svart/vit klänning från den "vanliga kollektionen" för att den bara var så himla cool)!

ENJOY & PEACE OUT!!


Svågers födelsedag...

Idag var det fullt upp, det började med att telefonen ringde och ringde tidigt och jag försökte ignorera det, (då det var ca en timme INNAN jag egentligen skulle upp) även om jag var vaken från 06.30 till och från. Det verkar som att jag har rubbat sömnen något för vaknar alltid till mellan 05.00-07.00 senaste tiden.
Ialla fall så var det iväg på ett möte imorse sen var det över till syrran på en förmiddagskaffe, därefter drog vi till Coop för att det var några bra erbjudande men det slutade med att jag köpte en filmjölk då syrran var stressad och inte hade tid att handla helt plötsligt så iväg ner till stan för att möta upp styvfarsan. Då får han för sig att han måste till Coop, "skojar du, jag var där precis" var min reaktion men nä off we goo till Coop IGEN, jag undrar vad de tänkte när de såg mig komma in med en annan 10 minuter senare.
Eter handlandet var det snabbt iväg för att packa in min svågers present som jag och styvfarsan har lagt ner tid på, ska ej säga vad det är men kul blev det ialla fall.... Hämta mami och dra till syrran...Hipp hipp hurra...

Kan det vara en platt tv eller bara ....:p

Så var vi helt plötsligt i värsta familjemöte om hur, vem och var julen ska firas i år. Brukar ju vara hos mami och Bengt (min styvfar), förra året bröts traditionen med att vi alla åkte upp till vår stuga i Åsljunga och firade där, det var visserligen mysigt och så men ärligt så diggar jag inte att vara fast ute i skogen typ.
Så i år ska det hållas hos min äldsta syrra i Malmö och det var övertalningar hit och dit. Saken är den att mellerta syrran råkar ha den oturen att vara född just på julafton så det brukar alltid bli samma sak "det är ingen som vill fira min födelsedag"...
Så eftersom Malmösyrran bor i ett hus på 3 våningar med man och 2 små döttrar så sa vi att julfirandet hos henne på förmiddagen och födelsedagsfesten hos Malmösyrrans man uppe på 3:e våningen hahaha... Att lägga till att alla verkar få besök på julafton från både Serbien, Österrike, Antarktis och Afrika typ hahaha nä men massa extra gäster som svågers mor, andra svågers kusin med barn, moster med son o.s.v så helt plötsligt blev det traditionella julfirandet med familjen på ca 10 pers till fullt hus med ca 17 pers...Intressant och kul...

By the way, såg en superbra pryl idag inne på Expert, säkert ingen nyhet men jag är inte så duktig på prylar hehe..
En tunn gummiskiva som man kan sätta i bilen, på bordet eller som jag vill, på väggen bredvid sängen och på den sätter du telefonen. Inga skruvar, spikar eller liknande, det är någon sorts "klister" på både fram och baksida som verkligen håller, efter ett tag tvättar man "plattan" med vanligt vatten och den är som ny igen. Jättesmart och häftigt onödyg pryl som man bara måste ha...:)
Peace out!

 


Estée Lauder, Dior, L'oréal ...

Gjorde en stor tabbe igår och skulle ge mig på en ny mascara vilket jag annars inte brukar göra. Hittar jag en som funkar för mig så håller jag mig till den då mina ögonfransar är lite mysko. Jag har långa mende trasslar typ ihop sig så inte vilken mascara som helst fungerar. Provade många många många innan jag av en slump fick prova Estée Lauders Magnascopic och den var verkligen WOW, höll mig till den i 4 år tills det skönhetsbutiken i min lilla stad stängde och Kicks öppnade, Kicks i Landskrona har inte Estée Lauders produkter så jag var illa tvungen att ta en annan. Tjejen som jobbade inne på Kicks var verkligen supertrevlig och lovade mig att Diors Diorshow Iconic mascara skulle vara jättebra. Jag tvekade och var lite skeptisk men tja, provar jag inte så har jag ingen mascara den kvällen. Den visade sig vara jättebra verkligen men den tog i princip slut efter 1 månad redan och att lägga ca 300kr i månaden för mascara blev för mycket till slut så nu tänkte jag efter 4 köp att jag ska prova någon billigare mascara och nappade på tv reklamen med Eva Longoria om L'oréals nya mascara. Gick in på H&M och tjejen som jobbade där var även hon jättetrevlig och jag blev såld (I´m a sucker för personlig och trevlig service). Imorse var jag överglad att få prova min nya, billiga mascara och OJ vilken besvikelse. Det ser helt osminkat ut och jag vill inte smacka på flera flera lager för jag hatar när folk har överdrivit med mängden mascara och har till slut lite klumpar. Denna mascaran separerar absolut INTE mina ögonfransar och jag ser totalt osminkad ut. Så det får bli gamla favoriten Esée Lauder igen, den håller vad den lovar:))

Vad de lovar;

Estée Lauder MagnaScopic mascara:
Ökar fransarnas tjocklek med upp till 300%. Ger maximal fyllning med perfekt separerade fransar utan klumpar.Färgen fördelas perfekt på varje ögonfrans för ett vackert utseende. Bygger upp färgen steg för steg. Håller färgintensiteten hela dagen. 280kr
Min åsikt: Absoluta favoriten. Allt de lovar stämmer helt och hållet, den bästa mascaran jag någonsin provat:) 5/5



L'oréal Volume millions lashes: Den miljoniserande borsten har många mjuka piggar som kommer åt varje frans. En ny smart behållare ger exakt mängd formula för 100% klumpfritt resultat. 169kr
Min åsikt: Jobbig liten, plastborste som absolut inte separerar och sminkar dig knappt:( 1/5


Dior Diorshow Iconic: Hittade inte mycket info men med mina egna ord så separerar den fransarna, får dem att se dubbelt så stora och många ut. 310kr
Min åsikt: Superbra mascara som ökar tjockleken och storleken och separerar perfekt, synd bara att den inte håller så länge:/ 4,5/5

  

Stövletter med kilklack

Jag är ett big fan av kilklack då det är både snyggt och bekvämt, man känner sig uppklädd för det nästa känns som om man har klackar och att det sen är så otroligt bekvämt att ha på gör det bara bättre. Så här i höst och vintertid har jag alltid svårt för vad jag ska ha på fötterna vid alla dagars olika tillfällen. Stövlar är jättesnyggt men inte alltid så bekvämt när man ska ta av och på sig dem ett dussin gånger per dag. Vanliga låga platta skor känner jag mig inte det minsta snygg i då jag är ganska kort och känner mig då som en köttbulle till slut med en massa vinterkläder på dessutom.
Så snacka om att jag bara ÄLSKAR mina stövletter med kilklack. Lätta och snabba att ta av och på, jag kan springa i dom utan problem (om det nu skulle behövas), jag känner mig extra snygg för jag är lite "upphöjd" och för någon som ÄLSKAR klackar så är låga skor väldigt jobbigt och konstigt på något sätt och man känner sig aldrig lika fin som i klackar.
Stövletter med kilklack kan man också få sådär glamouraktiga som med vilka andra skor som helst, med eller utan strass, med eller utan blixtlås, en uppdaterad variant på en gamla favoritstövlar o.s.v.

Här är några av mina favoriter som jag vill dela med mig. Det går att få tag på bl.a på
www.nelly.com och www.hm.se


XXXLUTZ

Igår var det smyginvigningen av det nya tyska möbelvaruhuset xxxlutz i malmö och  oj oj oj va mycket fin fint.
Hittade min dreamlampa som bara kostar 68700kr hehe. Men bredvid var det en lampa för 106000kr. Möbelvaruhuset har verkligen det bredaste möbelsortimentet för där finns något för alla smaker och alla plånböcker.
Synd bara att det var så rörigt, när man går runt på Ikea så går man verkligen igenom HELA varuhuset för att det är organiserat så bra men här fick man hålla koll på var man varit, var man ska sen och man hamnade på samma avdelning flera gånger.
Bästa var Schnitzel me pommes för 29kr. Wow, restaurangen får dom många många många pluspoäng för för det känns som att man kommit till en riktig resaturang, man blev hänvisad till ett bord, man hade sin egen servitör som verkligen var snabba och supertrevliga. En fin meny fanns på varje bord så ALL den service för så billig och himla god mat för det var den och stora portioner var det. Såg på menyn att de låga priserna kommer att hålla i sig även i framtiden, inte fullt så billigt men mellan 49-99 kr:)))
Personalklädseln var jättefi, alla var propert klädda och alla hade svarta kavajer på sig, de som stod i kassan hade vita skjortor.
När man gick runt där så började man efter ett tag undra var man befann sig för det kändes som att halva tysklands befolkning var där. Så många tyskar hade kommit, jag förmodar att de var där för att lära upp den svenska personalen men det var jättekonstigt. Man gick där och från alla håll hörde man en massa ich, dass, kleine o.s.v.

XXXL vs Ikea= xxxl vinner lätt med mat, service, personalens kläder o möblerna men Ikea är mer organiserat.

Okej, men ikea vinner till slut med hästlängder för det man fick uppleva från att min gick till kassan och därefter.
Från att vi gic till kassan tills vi började köra hemmåt tog det 1,5 timme. Där inne fanns bara 3 kassor varav 1 var öppen, men utanför i ett tält hade de satt upp en massa bord med kassor, kändes som man var liten flicka och lekte kassörska med sina vänner. Tjejen som stod i den kassa vi hamnade i var den söligaste på denna jord tror jag, allt gick i slow motion.
För att hämta ut varor ska man gå runt hörnet, ta lapp o vänta som vi fick, i 30min sen får man åka ända till hamnen till det andra lagret för att hämta resten där.

Så alla pluspoäng de samlade på sig (för personalklädsel, servicen, restaurangen, möblerna) försvann så fort man hamnade i kassan, de hamnade på minus...ahhhh Besviken...Fast fortfarande idag är jag glad för min schnitzel:))

Peace out!
                                
                       
                                

Movie tajm!

Igår trotsade man lasermannen i Malmö och tog sig in för en fika med Muki, en vän sedan 12 år tillbaka. Han är en av mina bästa vänner och vi har inte sett varandra på lite mer än 1 månad av någon konstig anledning, annars så ses vi minst 3 gånger i veckan och speciellt på sista tiden eftersom vi blivit grannar:))) Men vännen min har hittat kärleken, tror vi... Då brukar jag ge de förälskade tid att vara just det, kära och att "inte ha tid för vänner och allt annat än sin partner", så när den första och största förälskelsefasen är över så dyker jag upp i deras liv igen. Jag förstår nämligen det och tycker det är fullkomligt naturligt och skulle aldrig bli arg eller ledsen för att de inte hör av sig i början, men när det gått 2-3 månader och om de inte hör av sig då, då blir jag arg för då är det lite oacceptabelt...hehehehe
Ialla fall, han trodde att jag hade skaffat mig en kille och inte hörde av mig av den anledningen så han tänkte samma som mig men nej, jag har inte skaffat någon hahaha....
Det blev lilla torg i Malmö, jättemysigt, älskar verkligen lilla torg. Bredvid oss satt några engelskmän och på andra sidan satt två tjejer som även de pratade engelska och jag blev lite fundersam, var har jag egentligen hamnat hahaha
Vi funderade på bio men klockan var nio och vi visste inte när sista filmen börjar, tur att man då har mobiler och kan surfa sig till svaret. Tyvärr så var nätet riktigt pissdåligt för det tog en halvtimme innan någon av oss kunde ens öppna startsidan (han har 3 och jag har tele2 så same shit), under den tiden hade vi ju hunnit till bion och tillbaka ett antal gånger men så går det när man är så envis och vägrar ge upp hahaha... Så det blev hemmakväll i Landskrona och hyrde 3 filmer jag inte sett (för annars har jag sett mer än halva utbudet inne på hemmakväll), jag har mina filmperioder när jag inte får nog av filmer.

Några filmer jag bara måste se;
Wall street
Saw 3D
Paranormal activity 2
Due date
The social network
Unstoppable


Det blev;
I min vildaste fantasi
(Trodde den skulle vara dålig när han som jobbar där rekomenderade den men den var rätt rolig, inte tänkarfilm och många roliga scener.
Copout (Den filmen ska jag se ikväll, nu)
The book of Eli (Får bli imorgon eller något)


Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0