bloglovin

Movie time, Elephant white

Nu blir det myspys till filmen Elephant man, har ingen aning om vad den handlar om men jag litar på andras omdömme så man får väl se:))


Ny mobil - LG Optminus 3D

Hmmm ska man kanske ta och prova denna mobilen, min gamla tar ju sina sista andetag snart:((



Gå in och bli medlem du också så kan du få chansen att prova nya spännande saker:)

http://smartsontestpilot.se/lg-optimus3d/bli-testpilot/


Jobb vs semester

Jag har velat om att åka på det här bröllopet hur länge som helst och till slut tar jag beslutet och bokar flygbiljetten efter att en "viss person" gav mig ett svar som jag inte velat ha (lång historia). Idag får jag samtalet att jag fått jobbet på en produktion med en filminspelning. Ja, absolut att jag tar jobbet, vi disskuterar och jag säger att jag är bortrest 25 juli till 5 augusti, "Oj", säger han, inspelningen börjar 25!!! Men vad f*n då, han blev lika frustrerad, speciellt när jag sa att jag bokade biljetten för typ 2 dagar sedan, "Varför ringde jag dig inte direkt i måndags" säger han!? 
Ja, jag säger detsamma, men det var väl inte meningen!

Hoppas detta bröllopet är sååå värt det hahaha 

Mina nya favisar;)

Mina nya favoskor:))) Love them


Klänning till bröllop:))

Nu är klänningen hittad till det väntande brölloppet man ska på siste Juli, färgen är så himla underbar, matchar mina blå ögon och passar bra till mitt mörka hår och passar perfekt en kurvig kropp;) Eller kanske ska säga en kropp med höfter och rumpa:P
Kommer att lägga upp bilder senare:))
Nu återstår skor och rätt väska, kanske får specialbeställa då accessoarer är extra viktiga för mig...Vet ju hur väska ska se ut!

 

Flygbiljetten bokad:))

Så, nu är flygbiljetten till Belgrad, Serbien bokad. Jag har verkligen haft beslutsångest om jag ska åka ner för att gå på ett "miljonbröllop" som jag är bjuden på eller inte, ena dagen vill jag och andra dagen så känner jag inte alls för det. Men nu så är biljetten bokad så ingen återvändo muahahaha.... Nu är det leta efter rätt accessoarer som gäller för that's the most important thing hahahaha...

Metallica på Ullevi...

Jag är då inget Metallica fan alls bortsett från vissa låtar som är rätt ok men alla de på Ullevi stadion just nu verkar ha rätt kul:))
De är rätt grymma!


Utan dina andetag...

Denna låten är sååå himla fin och Lisa framför den helt fantastiskt. Hon får gärna sjunga den på mitt bröllop:))



Njut;)

Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0