bloglovin

La studio

Nu är hemsidan uppe, dock inte riktigt färdig än men på gång...:)

....Öppen Casting kommer att hållas på biografen i Landskrona.

Affischen kommer snart upp och det hela kommer att uppmärksammas och "bevakas" av press....


www.lastudio.se


Digster

Tävla här och vinn 6 månaders fri Digster användning av mig!!


Digster is the new black:)) Du kan använda det för att göra gina egna spellistor efter humör, evenemang m.m. och dela med the rest of the worl:)

Skriv en kommentar på min sida om ditt favorit blogginlägg eller länka till min blogg så har du chans att vinna, jag sitter med några värdekoder som gäller i 6 månader;)









Lycka till:)


Bröllopskoordinator

Hmm, funderar på att jag gärna hade velat jobba som bröllopskoordinator, festarrangör känns smått B, men att få hålla så himla många bollar i luften, få utlopp för sin perfektionism och få nöjet att se glädjen i brudparets ögon när allt står klart är nog en helt underbar feeling...

Men hur blir man det, inte står det på ams's sida precis:P

DEJTING...

Har verkligen inte för vana att titta på Bonde söker fru men den kanalen står på medan jag jobbar på datorn, och jag slogs av häpnad när den ljushårige hästkillen skulle läsa sina brev nu, WOW vilka vackra tjejer som skrivit in och sökt...
Det får mig att fundera vidare på VARFÖR så många vackra tjejer/kvinnor är singlar. De senaste män jag dejtat eller bara stött på på sistone har alla slängt ur sig följande 3 meningar;

"Gud vad vacker, men hur kommer det sig att en kvinna som DU är singel?"
Ja, har man inte redan slagits av tanken innan så lär man ju göra det nu, ja varför är man singel egentligen, kanske för att män idag är för fega!?

Sedan kommer nästa mening;
"Vackra tjejer kan man inte vara tillsammans med för risken är stor att hon lämnar en för någon annan eftersom hon kan få vem som helst"

Öh hallå, vad snackar du om, what an idiot, varför skulle man lämna någon man är ihop med och trivs med bara för att man är vacker och kan få vem som helst?! Seriöst, skaffa lite stake och självförtroende istället män, och var glada när ni går bredvid en vacker kvinna som andra tittar på istället för att tro att hon ska dra för att någon annan tittar..!

"Varfö vill du träffa mig? Du är ju någon som skulle kunna vara ihop med en kirurg, advokat, statsminister o.s.v"
Och där kom den sista, om jag nu kan få vem jag vill ha som du påstår och har ändå valt att vara med dig, fatta att jag då faktiskt gillar dig, annars hade jag ju varit med en brain kirurg eller vad du nu får för dig...

Detta är anledningen till varför såååå många vackra och bra kvinnor där ute är singlar, för att männen är för rädda och inte ens ger en chans!!

Den där bonden sa ju samma sak, "De är ju så snygga, mycket snyggare än mig, en helt annan liga"!

Grabbar, skaffa självförtroende och lite cohonas och fatta att det faktiskt finns de som är världsvackra och intelligenta som vill vara med just DIG, av många anledningar...


Puss och Kram

Kärlekskrank...

Åh såg en "inte tänka film" igårkväll och sista scenen fick ju nästan tårarna att dyka upp, hjälp, vad händer, inte börjar jag bli sååååå sentimental:/ Sen dessutom drömmer jag sådär sentimentala saker och resultatet av det, idag känner jag att jag är riktigt kärlekskrank, I need looove today....
I filmen spelar den alltid väckra Catherine Zeta Jones BTW...




http://www.imdb.com/rg/VIDEO_PLAY/LINK//video/imdb/vi4090955289/

Eget stilcollage på Nelly

http://nelly.com/se/libresse/78aec046-ea8a-495d-86c9-a6142c2b77b6


En mycket bra skriven artikel:)

Grupp på Facebook vill ha ”Sanning åt alla!”

Publicerad 05 september 2011 0:08 | Admin |

Svenskt Publice Service får stöd från ett minst sagt oväntat håll. Häromdagen skapades nämligen en ny grupp på Facebook av personer med serbiskt ursprung med anledning av att SVT visade två norska dokumentärfilmer – Staden som offrades och Spåren från Sarajevo – som i sin helhet eller delvis handlar om det blodiga inbördeskriget i Bosnien.

Till skillnad från en del andra krafter som högljutt protesterat mot dessa två tämligen okontroversiella filmer innehållande gammalt skåpmat (t.ex. den bosnienmuslimska sidans brott på serber i och kring Srebrenica, kontroversiella förslag från Bill Clinton till den bosnienmuslimske ledaren Alija Izetbegovic om att offra befolkningen i Srebrenica eller islamiska heliga krigares deltagande i Bosnienkriget med stöd från västliga underrättelsetjänster) välkomnar gruppen Sanning åt alla! SVT:s beslut att visa dessa två filmer, som innebär ett ganska stort avsteg från Publice Services annars mycket ensidiga rapportering om Balkankrigen.

Sanning åt alla! har i skrivande stund har nära 3 500 medlemmar och trespråkig gruppbeskrivning. Den svenska versionen lyder så här:

Sanning åt alla!

Facebookgruppen Sanning åt alla! har skapats för att stödja yttrandefriheten i Sverige som nu allvarligt hotas av skrämmande påtryckningar på SVT, särskilt från en del extrema krafter inom det bosnienmuslimska samfundet i Sverige, för att Publice Service visat den norska dokumentärfilmen ”Staden som offrades” som kastar ett nytt ljus på händelserna i och kring den bosniska staden Srebrenica. För första gången kunde tv-tittare i Sverige se bl.a. att också serbiska mödrar kan gråta över sina anhöriga – pojkar, män och gamlingar. Av allt att döma finns det människor med förmörkat medvetande som anser att alla offer inte är värda att uppmärksamma, samt att muslimska offer i Srebrenica ”kränks” genom att visa serbiska offer och genom att belysa alla aspekter av den politiska kontexten i det blodiga inbördeskriget i Bosnien och f.d. Jugoslavien.

Även om SVT också medverkat till skapandet av en skrämmande ensidig och förvrängd bild av krigen i f.d. Jugoslavien vilket delvis förklarar de hetsiga reaktionerna på en tämligen balanserad dokumentärfilm, förtjänar Public Service och särskilt inblandade journalister i detta ögonblick allt stöd från demokratiskt sinnade och sanningsälskande människor från hela världen.

Här handlar det inte bara om avslöjandet av grova osanningar från ett blodigt inbördeskrig och om stor orättvisa mot det serbiska folket som under två decennier utsatts för demonisering utan rätt till replik. Det handlar om betydligt viktigare saker för det svenska samhället och andra demokratiska samhällen. Det handlar om demokratins fundament: yttrandefrihet, oberoende journalistik, mänskliga rättigheter och lika behandlig av alla människor oavsett ursprung. Just nu pågår en kamp mellan styrkans argument och argumentens styrka.

Till dem som förespråkar censur säger vi att den som tror på sin sanning inte behöver vara rädd för en öppen debatt.

Vi uppmanar härmed alla demokratiskt sinnade människor i Sverige och hela världen att ansluta sig till denna Facebookgrupp för att visa sitt stöd till SVT och till fri journalistik från politiska och andra påtryckningar.

För yttrandefriheten och demokratin!

För lika behandling av alla människor oavsett ursprung!

Sanning åt alla!

Gruppen går att besöka här>> 

http://balkanpuls.se/ny-grupp-pa-facebook-sanning-at-alla/

Bookmark and Share



Skriv en kommentar

 

 

Snygga accessoarer

Jag har fått dille på starka färger när det kommer till accessoarer, dessa stövletterna är bara såååå snygga och piffar upp vilken outfit som helst:))

Bilden kommer från have2have.se!


Märkligaste skyltningen ever!!!

Alltså, detta är lätt den mest märkliga och oförstående skyltningen EVER, förstår inte riktigt meningen...Hur ska man se när man går eller är det meningen att man bara ska stå där vid baren och se frånvarande ut... Stora frågan är, HUR denna butiken kan gå runt?!



Geek is sooo the new CHIC:))

Jag har skaffat mig "nya" glasögon, och har valt den gamla, stora varianten för att jag hedrar alla "geeks" ute i världen, för det är dom som i slutändan får vår värld att gå runt;)  Intelligens är såååå sexigt



Stylist assistenter sökes...

The big photoshoot börjar närma sig och vi är i behov av assistenter,

Stylist assistent,
fotoassistent
planeringsassistent
och övriga assistenter

Om det är något för dig eller om du känner någon så maila eller gör ett inlägg här;)

Peace out;))



Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0