bloglovin

Kärlekspåminnelse:)

Fick ett helt underbart vackert tackkort igår från Miki och Dani. Tycker att bilden utstrålar sådan genuin kärlek att den fick plats på mitt nya fina bord med nya fina duken:) så nu varje dag när jag kommer hem eller går in i köket så möts jag av bilden och fylls genast med värme och kärlek och får ett leende på läpparna:)
Vissa har tavlor, andra har blommor, någon har affirmationstavlor och jag har nu denna som får symbolisera kärleken i vardagen.

Så tack för det fina kortet som faktiskt skänker glädje i vardagen;)


Över speadat!!!

Herregud, allt är ju verkligen överspeadat här uppe i Stkhlm, folk verkar inte hitta 2-4 växel, men shit vad förvånad jag blev när jag såg Helikoptern i full fart! Jag har f$n aldrig sett en helikopter flyga så fort som den här gjorde, man såg den och nästa sekund var den borta typ haha och internet uppkopplingen är så snabb så man inte hinner läsa sidorna, dom är bara helt borta, nä, tacka vet jag underbara Skåne där man lugnt kan surfa på Facebook haha:-P
Trevlig dag allihop;)


Pierre Robert

Åh jag har fått sport-bh'n från Pierre Robert idag, paketet stod och väntade så fint på mig när jag kom hem:))
Den är riktigt snygg, rosa så det matchar träningsskorna haha Längtar verkligen till träningen imorgon så att jag kan få prova den, hoppas att den är lika skön och "effektiv" som den ser ut:))

Kramar ;))


Förvirrad kille

Vi var på McDonalds, N beställde lilla menyn, jag beställde pommes och dricka. Notan gick på 52,-
Tjejen som jobbar där tycktes gilla oss och bjöd på lite extra. Killen däremot som vi betalat till, hörde inte detta, tittade på oss sen på brickan och på oss igen, med förvirring i blicken frågar han "Är det ER bricka?"
Hahaha kolla själva


Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0