bloglovin

Sallad à Me;)

Oh Lord vilken god sallad jag precis gjort:))
Svarta bönor, couscous, selleri, ruccola, baby plommontomater och lite fetaost som du rör om allt med, hur enkelt som helst och hur gott som helst;)

Njami njami


Smartson...testpanel:)

Vill du också vara med och testa en massa goa och roliga saker, klicka då på länken och följ instruktionerna. Jättelätt;)


http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=985&NL=197&N=947&SI=241405&URL=http://www.smartson.se/bloggnatverket.html

Borttappad plånbok

Får ett samtal om att jag glömt mitt
körkort på träningen igår,
Jag-"eh, nej ni har nog ringt fel för mitt körkort i plånboken, som jag har eh, ett ögonblick men..., jag kommer och hämtar"
Fatta att jag inte ens märkt att den fattades!!!


Whitnet Houston

Okej, något scary och en aning dåligt samvete har jag idag. I fredags kväll sitter jag i bilen med väninnan och en låt med Whitney börjar spelas (från hennes senaste album), jag byter snabbt radiokanal och uttrycker mig följande "Gå och dö knarkare", och så vips inatt så dog hon, ehhh jag menade ju inte att hon skulle ta det bokstavligt...:(( Jag säger aldrig så om någon alls så jag vet inte riktigt vad som riktigt flög i mig att säga det, min väninna tittade på mig, höjde ögonbrynet och sa "vad elakt".

Gillade hennes första skivor, den senaste skulle hon struntat i helt. And the drugs, come on....! Men men, life gives and life takes...

Så här kommer därför 4 av mina favoriter som en hyllning till den Whitney INNAN hon började förstöra sig själv!!
Gudinnan på balader;)


  

Kommer aldrig att glömma första gången som man såg Bodyguard, grät lika mycket då som nästkommande 100 gångerna...






"And if I should dye this very day, don't cry couse' on earth we weren't meant to stay..." /Whitney H.


 








Och givetvis, the BEST of them all....Nu ryser jag allt.... Många har försökt sig på den och enligt mig kan INGEN fixa den:))



Feeeeet låt

Tror att jag borde ge mig in i musik branschen istället för jag kan ALLTID säga om en låt blir numero uno bara jag hör halva låten, har alltid förutspått hittar så let´s do it again....;) För denna är så jääääääkla bra så det är sjukt men den måste höras på hög volym;) ENJOY;)


Politiken kallar...

Då fick man samtal från en viss politikers pressekreterare som ville boka in ett möte med mig och.....,, för gissa vem som har gett sig in i politikens värld?! Ja gott folk, det är jag så watch out;)

Hade någon för 10 år sedan sagt att politiken skulle vara ett så stort intresse för mig hade jag ju bara skrattat:)) Men å andra sidan så har folk omkring mig i all evighet sagt att jag har ledaregenskaper så hmmm ;))


Begravning på schemat

Det finns en anledning till att jag inte gått på någons begravning hittills, inte på mitt ex, inte på familjemedlemmars och inte heller på vänner och bekantas! Jag vet att det är jättedåligt men har inte fixat det helt enkelt:((
Så snacka om att jag har våndats hela dagen igår och inatt över hur jag ska fixa denna dagen för denna gång kan jag inte ignorera det. Dags att klä på sig och gå på begravning, känns inte ok alls puuuh... Men men...


Lunch på hotellet

Medan ALLA äter ärtsoppa på hotell Öresund till lunch så väljer jag en annan rätt, varför vara som alla andra haha
Gott är det ialla fall och inga jobbiga "fel" folk finns där att störa:))
Trevlig lunch allihopa;))


David Beckham

Idag har h&m premiär på David Beckham Bodywear och I like the collection:)) priserna är riktigt bra dessutom så grabbar, ner till h&m och införskaffa några;))


Veckans vinnare - OSCAR JACOBSON

Som de flesta av er vet så är modeveckan igång för fullt och jag har redan hittat vinnare med hästlängder och det är Oscar Jacobsons kollektion, den känns såååå Sherlock Holmes och största anledningen till att Sherlock Holmes filmen blivit något av en favorit för mig är just p.g.a kostymerna och klädena:)) Så fatta hur glad jag blev av denna herrkollektion:)) Det är twill, det ä klassiska mönster, det är så maligt och OJ Heritage kollektionen utstrålar sådan pondus:)) Den kan lätt användas en tisdag som en fredag...
Kollektionen som är märkt OJ Heritage, är inspirerat från deras gamla arkiv.

"Det är skräddad nostalgi från 1940-talet" 



Gucci sneakers och döda p vakter

Jaha då fick man p böter, skitkul verkligen, jag önskar innerligt att alla parkeringsvakter DÖR!! På allvar menar jag det för de har fan ingen funktion i detta liv mer än att förpesta folks tillvaro!!!
Jag blir ju knappast fattig på det men fan vad surt, det motsvarar skosnörena på Gucci sneakersen!!!!


Dejta fattiga...

Gårdagens helt otroligt roliga samtalsämne var att dejta fattiga vs rika haha, jag dog nästan av skratt under hela samtalet.
Vi har alla (tror jag ialla fall) någon gång dejtat någon fattig och vad tycker man om det så här i efterhand...NOT AGAIN!
En superrolig grej som min vän D berättade, är hur han skulle på en, (vad jag TROR var) 3:e dejt med en Thailändsk kvinna, som dessutom tog sin bror med sig, de valde att beställa ALLT dyrt som fanns på menyn bara för att stackars D skulle pröjsa och för att de annars inte hade råd med det, dessutom så ville de att han skulle köpa vin till dem så att de kunde ta hem till sin familj, I mean Helloooooo......... För min egen del har det tyvärr också hänt and it was totally awkward:(( En händelse var när en dejt var på middag hos mig och non-stop anmärkte på att jag minsann inte bodde ensam eftersom jag hade så ordnat hem och SÅÅÅÅÅÅ mycket mat i mitt kylskåp, frys samt skafferi, men öhh jag vill HA det så hemma!! (Ska jag liksom inte ha något alls???!) Då ville jag bara att den människan skulle lämna mitt hem så fort som möjligt!!

Så vad kom vi då fram till?! Att INTE dejta fattiga människor mer, undantagsvis bara om du vill få dig ett gott skratt och en rolig historia att berätta för dina vänner och bekanta hahaha;) eller som lite charity work;)



Allmänt Bloggparaden Blogvertiser
Share |
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se
RSS 2.0
RSS 2.0